Het vermaken
van kleding

Voor u is het vermaken, herstellen en bewerken van dameskleding, herenkleding of bedrijfskleding geen kernactiviteit. Maar u wilt het wel als service aan uw klanten aanbieden én u wilt dat het goed gebeurt. Een tevreden klant is immers een ambassadeur voor uw organisatie. Daarom staan wij voor u klaar, als ervaren samenwerkingspartner.

1

Het hele jaar door operationeel

Wij staan het hele jaar door voor u klaar. Zo waarborgen wij de continuïteit en kwaliteit voor alle verstelwerkzaamheden die u bij ons neerlegt.

2

Drie dagen levertijd

Op verzoek halen onze chauffeurs twee keer per week kledingstukken bij u op. Binnen drie
werkdagen wordt de vermaakte kleding dan weer bij u op locatie gebracht.

3

Grote en kleine opdrachten

De ene week heeft u meer verstelwerk dan de andere. Geen probleem, want de grootte van uw order heeft geen invloed op de doorloop- en levertijd.

4

Constante kwaliteit

Wij werken met goed opgeleide vakmensen. Daardoor kunnen wij u bij iedere opdracht kwaliteit garanderen. Onze klantenservice is bovendien bereikbaar voor al uw vragen.

Werkwijze

WE GAAN VAN START

Onze samenwerking is een continu proces. Onze chauffeur komt op verzoek twee keer per week bij u langs om kleding op te halen én vermaakte kledingstukken terug te brengen. Heeft u een keer niets te vermaken? Geen probleem, laat het dan alleen even weten. Zodra er weer een order voor ons klaarligt nemen wij u weer op in de logistieke planning.

TRACK & TRACE

Bij het ophalen van de kledingstukken wordt alle kleding door de chauffeur in onze eigen app gescand en hierdoor meteen in ons systeem geregistreerd. Daarbij krijgt ieder kledingstuk een unieke barcode mee. Krijgt u een vraag van een klant over zijn of haar
kledingstuk(ken)? Geef ons dan de betreffende barcode door en vraag naar de status. Dankzij ons unieke Track & Trace-systeem kunnen wij kleding tijdens het gehele verwerkingsproces namelijk eenvoudig volgen.

DE KLEDING WORDT VERMAAKT

Ieder product wordt bij ons voorzien van een unieke barcode. Stelt uw klant in de tussentijd een vraag over zijn of haar order? Geef ons dan de betreffende barcode(s) door en vraag naar de status. Dankzij ons Track &Trace-systeem kunnen wij alle producten tijdens het gehele verwerkingsproces namelijk eenvoudig volgen

DE KLEDING WORDT AFGELEVERD

De vermaakte kleding wordt op de afgesproken dag door onze chauffeurs teruggebracht. Moeten de producten worden afgeleverd op verschillende vestigingen of bij meerdere filialen? Geen probleem, want onze chauffeur brengt alles naar de juiste locatie. Waar ook in Nederland.

Dit is waarom klanten ons vinden

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Impressie

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

BINNEN DRIE DAGEN KLEDINGSTUKKEN
LATEN VERMAKEN?

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.