Wij zijn er voor leveranciers
van bedrijfskleding

Bedrijfskleding van topkwaliteit. Corporate wear waarin medewerkers er niet alleen goed uitzien, maar waarin zij ook lekker kunnen bewegen tijdens het werk. Dát is waarom klanten u als leverancier van bedrijfskleding keer op keer weten te vinden. Maar ook het onderhoud van deze kleding is belangrijk. En daar ondersteunen wij u graag in. Omdat wij zelf geen bedrijfskleding verkopen of leveren, zijn wij voor u een ideale samenwerkingspartner.

Borduren of bedrukken

Allereerst kunt u bij ons terecht voor het borduren of bedrukken van de kleding van uw klanten. Wij voorzien hun kledingstukken - in opdracht van u - van hun logo, slogan of persoonlijke bedrukking. U bepaalt samen met uw klant wat er op de kleding geborduurd of bedrukt moet worden, wij voeren de opdracht voor u uit. Of dat nu voor één kledingstuk of voor duizenden tegelijk is. En uiteraard gaan wij zeer discreet om met uw order én met alle klantgegevens die wij omtrent die order van u ontvangen.

Vermaken en reinigen

Maar ook onze andere diensten zijn voor u aantrekkelijk, namelijk het vermaken van kleding en het reinigen van kleding. Al het verstelwerk voor uw klanten voeren wij met zorg uit, waardoor u geen eigen coupeuses in dienst hoeft te nemen. En om bedrijfskleding in topconditie te houden, kunt u uw klanten aanbieden om het reinigen van de kleding op u te nemen. Dit verzorgen wij uiteraard voor u. Zo kunt u de service voor uw klanten naar een hoger plan tillen, terwijl u zich focust op wat u het allerliefste doet: bedrijfskleding verkopen.

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

NÉT DAT BEETJE EXTRA MET VAN SCHOOT

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.