Het borduren
van textiel

Textiel krijgt nét dat beetje extra met een mooie borduring. Het zorgt voor een chique uitstraling en is zeer robuust en daardoor duurzaam. Wilt u professioneel een logo laten borduren op broeken, sweaters, polo's of jassen? Haarfijn initialen laten borduren op een kostuum? Of caps, handdoeken, stoffen tasjes of andere producten van textiel van een borduring voorzien? Bij ons zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

1

Kleine en grote opdrachten

Duizenden werkjassen of werkbroeken voorzien van een bedrijfskenmerk óf initialen borduren in één kostuum: het kan beide.

2

Constante kwaliteit

Ons moderne machinepark wordt aangestuurd door bekwame vakmensen. Daardoor kunnen wij u bij iedere borduring de hoogste kwaliteit garanderen.

3

Veelzijdige partner

Textiel borduren, maar ook kleding vermaken, bedrukken of reinigen: wij zijn van diverse markten thuis. Dit komt de kwaliteit van de borduring ten goede. Bij een colbert wordt
bijvoorbeeld eerst de voering open gemaakt, voordat de borduring wordt aangebracht.

4

Volledige ontzorging

Uw producten worden bij u op locatie opgehaald en ook weer terug gebracht. Dit vervoer gebeurt vakkundig, met zorg en door eigen mensen. U heeft er geen omkijken naar.

Werkwijze

WE GAAN VAN START

Of het nu tien of duizend producten zijn: wij dragen zorg voor een vakkundige en kwalitatief hoogwaardige borduring én een snelle verwerking van uw order. Zodra u uw opdracht bij ons neerlegt, gaan wij direct voor u aan de slag.

DE PRODUCTEN WORDEN GEBORDUURD

Onze chauffeur komt uw producten ophalen op de afgesproken locatie(s). In ons atelier worden ze vervolgens voorzien van de juiste borduring - exact volgens afspraak. En voordat de order weer aan de chauffeur wordt meegegeven, wordt het onderworpen aan een
strenge eindcontrole. Zo weten we zeker dat uw opdracht goed is uitgevoerd.

TRACK & TRACE

Ieder product wordt bij ons voorzien van een unieke barcode. Stelt uw klant in de tussentijd een vraag over zijn of haar order? Geef ons dan de betreffende barcode(s) door en vraag naar de status. Dankzij ons Track &Trace-systeem kunnen wij alle producten tijdens het gehele verwerkingsproces namelijk eenvoudig volgen

DE PRODUCTEN WORDEN AFGELEVERD

De geborduurde producten wordt door onze chauffeur netjes bij u óf rechtstreeks bij uw klant afgeleverd. Moeten de producten worden afgeleverd op verschillende vestigingen of bij meerdere filialen? Geen probleem, want onze chauffeur brengt alles naar de juiste locatie. Waar ook in Nederland.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Impressie

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

Ook textiel nét dat beetje extra geven?

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.