Hallo! Wij zijn Van Schoot

Fashion stores en leveranciers van bedrijfskleding kennen onze organisatie als een
betrokken partner op wie zij het hele jaar door kunnen rekenen.

Kwaliteit en erkend vakmanschap

In de jaren ‘70 zijn wij klein begonnen, in de bakermat van de textiel: Oost-Nederland. Sindsdien hebben wij ons doorontwikkeld van plaatselijke kleermaker tot kledingpartner van formaat. Inmiddels hebben wij vier gespecialiseerde vestigingen en mogen wij meerdere
multinationals tot onze vaste klantenkring rekenen. Maar in die veertig jaar is er ook iets níet veranderd: onze passie voor het oude ambacht van kleding vermaken, herstellen en bewerken. Daardoor staat de naam Van Schoot tot op de dag van vandaag in heel Nederland synoniem voor kwaliteit en erkend vakmanschap.

Ook dit is Van Schoot

Er zijn nog meer kernwaarden leidend voor onze manier van omgaan met klanten. Afspraak is bijvoorbeeld afspraak. Doordat wij gemaakte afspraken nakomen, bouwen wij aan vertrouwen en aan een langdurig en prettig samenwerkingsverband. En dat is precies waar
wij naar streven. Ook de grote mate van flexibiliteit is eigen aan Van Schoot. Duizenden kostuums of werkbroeken voorzien van een bedrijfskenmerk óf het tailleren van een jurk: het kan beide.

Alles in eigen beheer

Bij ons worden snel werken en het leveren van een hoge kwaliteit gecombineerd. Dat komt omdat wij alles volledig in eigen beheer uitvoeren - tot de logistiek aan toe. Wij verbinden bovendien het vakmanschap van onze mensen met de nieuwste technische mogelijkheden. Om een klein tipje van de sluier op te lichten: wij investeren regelmatig in ons machinepark én werken met een uniek Track & Trace-systeem. Daardoor is de status en locatie van ieder kledingstuk op ieder moment bekend. Alles om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en het voor hen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Referenties

Stephan Moes

Concern herenmode

"Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over de samenwerking met Van Schoot. Voornamelijk de instore ateliers in diverse winkels zijn echt een meerwaarde voor ons serviceniveau. Daarnaast draagt het bij aan de beleving in onze experience stores."

Germen Olivier

Zelfstandig detaillist herenmode

"“Uniek” in 4,5 jaar dat ik nu samenwerk met van Schoot, nog geen fout kunnen ontdekken!"

Joas de Haas

Bedrijfskleding leverancier

"‘Kwaliteit, snelheid en oplossingsgerichtheid staat centraal bij Van Schoot.  Een samenwerking waar wij trots op zijn!’‘Meedenken en flexibiliteit geeft Van Schoot een meerwaarde in de service aan Groenendijk Bedrijfskleding."

Anette Van Toor

Damesmode concern

"Altijd goede samenwerking in vermaak…"

Peter ten Asbroek

Kayser Bedrijfskleding

"De flexibele bedrijfskleding partner met verstand van vermaken en logo's voorziening.
Alles onder één dak inclusief een perfecte logistiek."

Wilfred Nederlof

Nederlof Mode

‘De samenwerking tussen Van Schoot en Nederlof Mode is er al decennia lang! De basis hiervan is al jarenlang; wederzijds vertrouwen, zeer punctuele samenwerking, zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. En zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan. Van harte aanbevolen!!’

Goalpromotions/Bedrijfskledingdeal

Goalpromotions / Bedrijfskledingdeal

Wij doen al meer dan 12 jaar met grote tevredenheid zaken met de firma Van Schoot.Het persoonlijke contact en de communicatie is fantastisch. Ze zijn zeer flexibel en zijn altijd bereid om mee te denken in oplossingen.

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

NÉT DAT BEETJE EXTRA MET VAN SCHOOT

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.