Het bedrukken
van kleding

Of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, polo’s, overhemden, blouses, sweaters,
(winter)jassen of bodywarmers: wanneer medewerkers in hun bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij voor de organisatie een wandelend visitekaartje. Met onze mogelijkheden voor het bedrukken van kleding dragen wij daar een steentje aan bij.

1

Gemak

Kledingstukken worden bij u op locatie opgehaald en ook weer terug gebracht. Dit vervoer gebeurt vakkundig, met zorg en door eigen mensen. U heeft er geen omkijken naar.

2

Kleine en grote opdrachten

Duizenden kledingstukken voorzien van een logo óf de kleding van één nieuwe medewerker
bedrukken: het kan allebei.

3

Constante kwaliteit

Zeefdruk, transferdruk of textielfolie: wij staan voor een constante kwaliteit. Ons moderne machinepark wordt namelijk aangestuurd door goed opgeleide mensen.

4

Veelzijdige partner

Kleding bedrukken, borduren, vermaken of reinigen: wij zijn van diverse markten thuis. Leg dus gerust ook eens een andere opdracht bij ons neer.

Werkwijze

WE GAAN VAN START

Tien losse sweaters of duizend kledingsets bestaande uit broeken, T-shirts, jassen en méér… De grootte van de order maakt niet uit: wij dragen altijd zorg voor een vakkundige en kwalitatief hoogwaardige bedrukking van bedrijfskleding. Zodra u uw opdracht bij ons neerlegt, gaan wij direct voor u aan de slag.

DE KLEDING WORDT BEDRUKT

Onze chauffeur komt de kledingstuk(ken) ophalen op de afgesproken locatie(s). In ons atelier wordt de kleding vervolgens voorzien van de juiste bedrukking - via zeefdruk, transferdruk of textielfolie. Voordat de kleding weer aan de chauffeur wordt meegegeven, wordt het onderworpen aan een strenge eindcontrole. Zo weten we zeker dat uw opdracht goed is uitgevoerd.

TRACK & TRACE

Heeft u gedurende het proces vragen over de te bedrukken kledingstuk(ken)? Geen probleem, want ieder kledingstuk wordt bij ons voorzien van een unieke barcode. Daardoor kunnen wij altijd de actuele status aan u doorgeven. Dankzij ons Track & Trace-systeem is kleding tijdens het gehele verwerkingsproces namelijk eenvoudig te volgen.

DE KLEDING WORDT AFGELEVERD

De bedrukte kleding wordt door onze chauffeur netjes bij u óf rechtstreeks bij uw klant afgeleverd. Moet de kleding worden afgeleverd op verschillende vestigingen of bij meerdere filialen? Geen probleem, want onze chauffeur brengt alle kledingstukken naar exact de juiste
locatie. Waar ook in Nederland.

Ontdek alle beschikbare technieken

U kunt bij ons terecht voor het borduren of bedrukken van de kleding van uw klanten. Wij voorzien hun kledingstukken - in opdracht van u - van hun logo, slogan of persoonlijke bedrukking. Of dat nu voor één kledingstuk of voor duizenden tegelijk is. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met uw order én met alle klantgegevens die wij omtrent die order van u ontvangen. Alle beschikbare technieken:

• Zeefdruk
• Transferdruk
• Foliedruk
• Full Colordruk

Tevens drukken wij door de klant zelf aangeleverde  transfers op kleding.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Impressie

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

Ook van corporate wear een
wandelend visitekaartje maken?

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.