We zijn ISO gecertificeerd!
En daar zijn we blij mee.

Van Schoot is de afgelopen jaren gegroeid, en dus is er in 2022 voor gekozen om, onder begeleiding van IPA Bedrijfsmanagement, een ISO 9001:2015 certificeringstraject op te starten. Door de groei werd het namelijk steeds belangrijker om onze werkwijzen onder de loep te nemen en te bekijken op welke vlakken we konden verbeteren en standaardiseren. Met als doel dat we onze klanten allemaal op dezelfde manier kunnen bedienen en een hoge kwaliteit en voorspelbaarheid in processen ervaren, maar ook dat onze eigen medewerkers met plezier naar hun werk gaan!

Om aan de ISO norm te voldoen, hebben we de belangrijkste bedrijfsprocessen samen met medewerkers in kaart gebracht, KPI’s opgesteld en hulpmiddelen/tools ontwikkeld of in gebruik genomen. Een auditor van de certificatie-instelling DEKRA heeft vervolgens beoordeeld of we dit alles juist hebben ingericht, goed wordt uitgevoerd en gemonitord. En dat was het geval; we mogen het certificaat aan de muur hangen!

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is een belangrijke en mooie mijlpaal, maar geen losstaand doel en zeker niet het einde van het traject. In de toepassing van de ISO 9001:2015 norm staat centraal om de kwaliteit continu te verbeteren. En dat is voor ons veel belangrijker dan het certificaat. We voeren regelmatig mondelinge en schriftelijke klanttevredenheidsonderzoeken uit, die ons scherp houden op verbetermogelijkheden. Daarnaast hebben we interne auditoren opgeleid om periodiek onze eigen processen tegen het licht te houden. En als een medewerker een idee heeft dat de kwaliteit kan verbeteren, wordt dit besproken en uitgevoerd als het idee realistisch lijkt. Zo blijven we ons constant verbeteren om de kwaliteit van de producten en dienstverlening, de klanttevredenheid én de medewerkerstevredenheid verder te verhogen.

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

NÉT DAT BEETJE EXTRA MET VAN SCHOOT

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.