MVO bij Van Schoot

Met ons ambacht - kleding vermaken - maken wij kleding passend voor ieder persoon. De kleding zit dan comfortabel en wordt daardoor langer gedragen. Door kleding te repareren maken wij het bovendien klaar voor een tweede leven. Met ons werk verkleinen wij dus de textielberg. Maar ook op andere manieren hebben wij oog en aandacht voor de wereld om ons heen.

Duurzame logistiek

Van Schoot heeft ateliers in Polen. Door de afstand is elektrisch rijden helaas geen optie, maar wij doen er wel alles aan om de logistiek van en naar die ateliers zo duurzaam mogelijk te houden. Onze chauffeurs rijden bijvoorbeeld in schone bussen en vrachtwagens, die uiteraard aan alle milieu-eisen voldoen. Ook zorgen wij ervoor dat de chauffeurs met een maximale capaciteit van en naar Polen rijden. Halflege auto’s gaan bij ons de weg niet op.

Goed voor het milieu

De daken van onze eigen ateliers in Polen liggen vol met zonnepanelen. Door de zon voor ons te laten werken, produceren wij onze eigen duurzame energie. In al onze ateliers maken wij verder zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke producten. Bij het borduren is gerecycled fleece bijvoorbeeld een veelgebruikt materiaal, en bij het zeefdrukken wordt verf op waterbasis gebruikt. Ook worden altijd de hangers gebruikt die klanten ons aanleveren en gaat kleding in de originele verpakking retour. Daarmee beperken wij onze toch al kleine afvalstroom.

Inclusieve werkgever

Van Schoot laat de wereld graag goed achter voor de volgende generaties, maar heeft ook aandacht voor de huidige generatie. Wij willen dan ook een sociaal betrokken werkgever zijn. Bij het werven van personeel staan wij open voor iedereen die voor de functie de juiste kwaliteiten heeft. Ook bieden wij graag uitkeringsgerechtigden een kans om terug te keren in het werkproces. En door nieuwe medewerkers altijd persoonlijk te begeleiden, voelen ze zich snel thuis in onze organisatie en excelleren ze in hun functie.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Referenties

Stephan Moes

Concern herenmode

"Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over de samenwerking met Van Schoot. Voornamelijk de instore ateliers in diverse winkels zijn echt een meerwaarde voor ons serviceniveau. Daarnaast draagt het bij aan de beleving in onze experience stores."

Germen Olivier

Zelfstandig detaillist herenmode

"“Uniek” in 4,5 jaar dat ik nu samenwerk met van Schoot, nog geen fout kunnen ontdekken!"

Joas de Haas

Bedrijfskleding leverancier

"‘Kwaliteit, snelheid en oplossingsgerichtheid staat centraal bij Van Schoot.  Een samenwerking waar wij trots op zijn!’‘Meedenken en flexibiliteit geeft Van Schoot een meerwaarde in de service aan Groenendijk Bedrijfskleding."

Anette Van Toor

Damesmode concern

"Altijd goede samenwerking in vermaak…"

Peter ten Asbroek

Kayser Bedrijfskleding

"De flexibele bedrijfskleding partner met verstand van vermaken en logo's voorziening.
Alles onder één dak inclusief een perfecte logistiek."

Wilfred Nederlof

Nederlof Mode

‘De samenwerking tussen Van Schoot en Nederlof Mode is er al decennia lang! De basis hiervan is al jarenlang; wederzijds vertrouwen, zeer punctuele samenwerking, zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. En zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan. Van harte aanbevolen!!’

Goalpromotions/Bedrijfskledingdeal

Goalpromotions / Bedrijfskledingdeal

Wij doen al meer dan 12 jaar met grote tevredenheid zaken met de firma Van Schoot.Het persoonlijke contact en de communicatie is fantastisch. Ze zijn zeer flexibel en zijn altijd bereid om mee te denken in oplossingen.

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

NÉT DAT BEETJE EXTRA MET VAN SCHOOT

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.