Het reinigen van kleding

Wilt u dat kleding er altijd perfect uitziet? Laat het dan professioneel reinigen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kleding schoon wordt, maar voorkomt ook problemen met het doorlopen van kleuren. Daardoor ziet kleding er weer als nieuw uit én gaan kledingstukken langer mee.

1

Snelle levertijd

Onze chauffeur komt op verzoek twee keer per week, op afgesproken momenten, bij u langs om kleding op te halen en terug te brengen.

2

Kleine en grote opdrachten

De ene week moet er één broek gereinigd worden, de andere week gaat het om een groter aantal. U kunt met iedere opdracht bij ons terecht - van klein tot groot.

3

Veelzijdige partner

Een knoopje los of een klein gaatje in het overhemd? Ook kledingreparaties voeren we voor u uit. Binnen enkele dagen is uw werkkleding gereinigd én vermaakt of hersteld.

4

Het hele jaar door operationeel

Wij staan het hele jaar voor u klaar. Dit gegeven - plus het feit dat wij alles volledig in eigen beheer uitvoeren - zorgt voor korte lijnen en optimale zekerheid.

Werkwijze

WE GAAN VAN START

Net als bij het vermaken van kleding is bij het reinigen van kleding onze samenwerking een continu proces. Onze chauffeur komt op verzoek twee keer per week bij u langs om kleding op te halen en kledingstukken terug te brengen. Ook kledingstukken die gereinigd moeten worden, gaan mee in dit proces. Heeft u een keer geen order voor ons? Geen probleem, laat het dan alleen even weten. Zodra er weer een order voor ons klaarligt nemen wij u weer op
in de logistieke planning.

TRACK & TRACE

Bij het ophalen van de kledingstukken wordt alle kleding door de chauffeur in onze eigen app gescand en hierdoor meteen in ons systeem geregistreerd. Daarbij krijgt ieder kledingstuk een unieke barcode mee. Krijgt u een vraag van een klant over zijn of haar
kledingstuk(ken)? Geef ons dan de betreffende barcode door en vraag naar de status. Dankzij ons unieke Track & Trace-systeem kunnen wij kleding tijdens het gehele verwerkingsproces namelijk eenvoudig volgen.

DE KLEDING WORDT GEREINIGD

Onze chauffeur neemt uw kledingstuk(ken) mee naar ons atelier. Alle kleding wordt daar bij aankomst eerst grondig gecontroleerd, waarna het professioneel wordt gereinigd. Voordat de kleding weer aan de chauffeur wordt meegegeven, wordt het onderworpen aan een
strenge eindcontrole. Zo weten we zeker dat de kleding perfect schoon is.

DE KLEDING WORDT AFGELEVERD

Waar u ook in Nederland gevestigd bent, de kleding wordt gegarandeerd binnen drie dagen weer bij u op locatie afgeleverd. Heeft u meerdere vestigingen of filialen? Dan is het goed om te weten dat onze chauffeur alle kledingstukken naar exact de juiste locatie brengt. Na levering ontvangt u de factuur - indien gewenst gespecificeerd per vestiging of filiaal.

Dit is waarom klanten voor ons kiezen

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Impressie

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

Heeft u kleding die professioneel
gereinigd moet worden?

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.