Eigen logistiek, om u zoveel mogelijk te ontzorgen

Alles in eigen beheer - tot de logistiek aan toe. Dát is typisch Van Schoot.
Ontdek hoe wij ook u kunnen ontzorgen.

Kleding ophalen en terugbrengen

In welke provincie van Nederland u ook gevestigd bent, u heeft bij ons de zekerheid dat kleding op twee vaste dagen wordt afgehaald en weer wordt teruggebracht. Tweemaal per week staat onze chauffeur stipt op tijd bij u op de stoep. Een andere garantie die wij u geven, is dat er tussen die twee momenten maximaal drie dagen zit. Ingeleverde kleding is dus gegarandeerd binnen drie dagen weer bij u op locatie. Daardoor bent u klanten altijd
snel van dienst. Ook goed om te weten: het vervoer gebeurt vakkundig, met zorg en door onze eigen mensen. U weet altijd wie u ‘over de vloer krijgt’.

Meer over ons unieke
Track & Trace-systeem

Dankzij ons unieke Track & Trace-systeem kunnen wij kleding tijdens het gehele verwerkingsproces eenvoudig volgen. Alle kledingstukken die onze chauffeurs bij u ophalen worden met onze eigen ontwikkelde app gescand. Daarbij krijgt ieder kledingstuk een unieke barcode mee, waarmee het in ons systeem wordt geregistreerd. Heeft u vragen over een kledingstuk dat u bij ons heeft ingeleverd om te vermaken, borduren, bedrukken of reinigen? Geef ons dan de barcode door die aan dit kledingstuk gekoppeld is. Ons systeem geeft aan de hand van die code namelijk de status en locatie van de kleding. Zo bent u altijd zeker van een correcte en stipte uitvoering van uw opdracht.

Voorraadbeheer

Bent u op zoek naar een centrale plaats voor al uw kleding? Maak dan gebruik van onze (tijdelijke) opslag. Wanneer u kleding bij ons opslaat kunnen wij de werkzaamheden aan uw kledingstukken bovendien nóg sneller uitvoeren. En natuurlijk kiest u zelf op welk moment
welke orders uitgeleverd moeten worden. Onze medewerkers nemen dan de complete
orderpicking en verzending van u over. Zo kunt u de levertermijnen fors verkorten.

Dit is waarom klanten ons vinden

Constante kwaliteit
Erkend vakmanschap
Ongekende flexibiliteit
Snelle en betrouwbare service
Het hele jaar door operationeel

Referenties

Stephan Moes

Concern herenmode

"Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over de samenwerking met Van Schoot. Voornamelijk de instore ateliers in diverse winkels zijn echt een meerwaarde voor ons serviceniveau. Daarnaast draagt het bij aan de beleving in onze experience stores."

Germen Olivier

Zelfstandig detaillist herenmode

"“Uniek” in 4,5 jaar dat ik nu samenwerk met van Schoot, nog geen fout kunnen ontdekken!"

Joas de Haas

Bedrijfskleding leverancier

"‘Kwaliteit, snelheid en oplossingsgerichtheid staat centraal bij Van Schoot.  Een samenwerking waar wij trots op zijn!’‘Meedenken en flexibiliteit geeft Van Schoot een meerwaarde in de service aan Groenendijk Bedrijfskleding."

Anette Van Toor

Damesmode concern

"Altijd goede samenwerking in vermaak…"

Peter ten Asbroek

Kayser Bedrijfskleding

"De flexibele bedrijfskleding partner met verstand van vermaken en logo's voorziening.
Alles onder één dak inclusief een perfecte logistiek."

Wilfred Nederlof

Nederlof Mode

‘De samenwerking tussen Van Schoot en Nederlof Mode is er al decennia lang! De basis hiervan is al jarenlang; wederzijds vertrouwen, zeer punctuele samenwerking, zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. En zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan. Van harte aanbevolen!!’

Goalpromotions/Bedrijfskledingdeal

Goalpromotions / Bedrijfskledingdeal

Wij doen al meer dan 12 jaar met grote tevredenheid zaken met de firma Van Schoot.Het persoonlijke contact en de communicatie is fantastisch. Ze zijn zeer flexibel en zijn altijd bereid om mee te denken in oplossingen.

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

NÉT DAT BEETJE EXTRA MET VAN SCHOOT

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.