Wij zijn er voor
fashion stores

“Wist u dat u bij ons ook kleding kunt laten vermaken, bedrukken, borduren en reinigen?” Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit iets is wat u graag tegen uw klanten wilt zeggen. Een nauwe samenwerking met Van Schoot is een goede keuze, want het is onze core business. Door onze samenwerking kunt u uw klanten van een nog betere service voorzien. Bovendien zijn wij door onze landelijke dekking de juiste samenwerkingspartner wanneer uw concern meerdere filialen heeft. Uw hoofdkantoor kunnen wij te allen tijde van gewenste rapportages voorzien.

Verstel werkzaamheden

Wij streven naar een langdurig en prettig samenwerkingsverband. U kunt het hele jaar door
werkzaamheden aan ons uitbesteden, wat betekent dat u ons kunt inzetten wanneer dat maar nodig is. Dat begint met een breed scala aan verstelwerkzaamheden, die uiteen lopen van het korter maken van broeken tot het innemen van jurkjes, van het aanzetten van knopen of nieuwe ritsen tot reparatiewerk van kapotte of beschadigde kledingstukken.

Onze klantenservice

U kunt hierbij bovendien terugvallen op onze behulpzame klantenservice. Soms vraagt een klant net iets meer dan een verkoopmedewerker uit eigen ervaring en kennis kan
beantwoorden. Geen probleem, want u kunt altijd even contact opnemen met onze ervaren coupeuses. Samen zorgen we ervoor dat ieder kledingstuk conform de wensen van uw klant behandeld wordt - van afspelden tot vermaken.

Wat de opdracht ook is…

Ook andere opdrachten kunt u bij ons neerleggen, namelijk het bedrukken van kleding, het aanbrengen van luxe borduringen (bijvoorbeeld de initialen op een kostuum) én het reinigen van kleding. Wat de opdracht ook is, uw klanten krijgen altijd wat u ze belooft. Daardoor kunt u de service voor uw klanten naar een hoger plan tillen, terwijl u zich focust op wat u het allerliefste doet: kleding verkopen.

MAAKT KLEDING
PERSOONLIJK

NÉT DAT BEETJE EXTRA MET VAN SCHOOT

Advies op maat

UP TO DATE

Iedere maand ons laatste nieuws in uw mailbox?

Dank voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.