Vanschoot

Ambachtelijk vakmanschap tot in detail

Van Schoot biedt complete oplossingen in textiel. Dit betekent bijvoorbeeld dat alles wordt gehaald en gebracht en dat alle werkzaamheden in eigen huis worden uitgevoerd met ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers, die gebruik maken van moderne machines voor een diversiteit aan bewerkingen.

Als toonaangevend aanbieder van een complete kledingservice zijn de centra van Van Schoot toegerust op alle denkbare opdrachten. Dit kan variëren van een kleine en eenmalige oplage tot grote en sterk gedifferentieerde aantallen voor ondernemingen met veel werknemers in een diversiteit aan functies met bijhorende kleding.

Direct contact opnemen
Het verstellen van kleding is van oudsher een prachtig en gewaardeerd ambacht.
Onze klanten ervaren week-in-week-uit en 365 dagen per jaar dat wij over die capaciteit beschikken.

Uitgevoerd met de modernste techniek

Om te voldoen aan de grote vraag beschikt Van Schoot over een groot, breed samengesteld en betrouwbaar arsenaal aan bewerkingsmachines van gerenommeerde merken. Voor de aansturing van deze machines en het bereiken van een zo hoog mogelijke en constante kwaliteit wordt gebruik gemaakt van de nieuwste software in de werkvoorbereiding en machinale verwerking.

Vanzelfsprekend worden de machines bediend door ervaren en geschoolde medewerkers, die garant staan voor een ambachtelijke kwaliteit. De medewerkers hebben feeling voor het omgaan met kleding en behandelen deze met grote zorg, zowel in de werkvoorbereiding als bij de bewerking zelf.

Contact opnemen met onze klantenservice

Bedrijfskleding in stijl

Een stijlvol en modieus kostuum, een mooi shirt, schort of overjas vormt een onlosmakelijk onderdeel van de uitstraling van een onderneming of organisatie. Corporate wear dus met een moderne ‘look’. De opdrachtgever levert de kleding aan, waarna specialisten van Van Schoot de gewenste bedrijfskenmerken aanbrengen door middel van opdrukken of borduursels.

Borduren

het aanbrengen van borduringen op bedrijfskleding conform de specificaties van de klant én de wettelijke regelgeving. Een grote meerwaarde is dat alle voeringen kunnen worden geopend en na het borduren gesloten in één procesgang. Eén partner dus en veel tijdwinst. Met een klantspecifieke positiebon kan de opdrachtgever per kledingstuk direct de wensen kenbaar maken.

Zeefdrukken

Dankzij de modernste volautomatische carrouseltechniek kan Van Schoot kleine en aantallen snel verwerken en een gelijkmatige kwaliteit garanderen voor de complete opdracht.

Thermotransferdruk

Naast het aanbrengen van aangeleverde transfers op aangeleverde kleding, zoals shirts en overalls biedt Van Schoot ook de mogelijkheid om snel en vakkundig een chip in kleding te sealen ten behoeve van track and trace-doeleinden.