Vanschoot

Maatwerk in (bedrijfsmatige) textieloplossingen

De basis is een passie van ruim veertig jaar voor het oude ambacht van kleding verstellen, herstellen en bewerken. Heel klein begonnen in oostelijk Nederland, de bakermat van de textiel, is de naam Van Schoot nu in heel Nederland synoniem voor kwaliteit, erkend vakmanschap, stiptheid, service en vertrouwen.

Van particulier tot multinational

Zoals veel ondernemingen begon Van Schoot plaatselijk en voor particuliere klanten. Inmiddels kan Van Schoot werken vanuit vier gespecialiseerde vestigingen en mag zij meerdere multinationals tot haar vaste klantenkring rekenen, terwijl de particuliere klant nog altijd kan rekenen op dezelfde aandacht en fijne kwaliteit.

Deze flexibiliteit is eigen aan Van Schoot; duizenden kostuums of werkbroeken voorzien van een bedrijfskenmerk of een rits vervangen in die ene favoriete jas… het kan.

Passie voor kleding

Van Schoot verleent een professionele kledingservice en complete procesuitvoering rondom verstelwerk, aanpassingen en toevoegingen, persoonlijke kledingpakketten, voorraadbeheer en logistieke dienstverlening voor confectiekleding, corporate wear, bedrijfskleding, merchandising, couture en specials.

Van Schoot Pompcentrum is groot geworden met oog voor detail

Moderne technieken en solide logistiek

Met haar achtergrond als pompcentrum (centrum voor verstelwerk) voor de kledingbranche, gecombineerd met een allesomvattende service in textieloplossingen voor bedrijven en organisaties, is Van Schoot de toonaangevende specialist in Nederland.

Het gegeven dat Van Schoot alles volledig in eigen beheer kan uitvoeren, vanaf het afhalen tot en met het stipt op tijd bezorgen, biedt de klanten korte lijnen en optimale zekerheid.

Passie en authentiek vakmanschap

Zowel het klassieke verstelwerk voor kledingwinkeliers als de complete textielservice voor bedrijven en organisaties zijn gefundeerd op authentiek vakmanschap, passie voor het vak en de brede beschikbaarheid van de beste bewerkingsmachines.

Onlosmakelijk hier aan verbonden kan de zakelijke markt vertrouwen op een solide en verfijnd logistiek netwerk, ondersteund door up-to-date ICT-toepassingen voor het maken van afspraken, afhalen, vervoeren en het leveren op tijd. De status en locatie van ieder kledingstuk is op ieder moment bekend

Solide logistiekPassie en authentiek vakmanschap
Wij verbinden het vakmanschap van onze mensen met het gebruik van de modernste technische mogelijkheden.

De klantvriendelijkste service

Een tevreden klant is een ambassadeur voor de winkel; iedere modewinkelier zal dat van harte onderschrijven. Eén van de manieren om de klanttevredenheid te vergroten is het bieden van een goede en vakkundige service, zoals het aanpassen en verstellen van kleding. Van Schoot biedt daarbij een actieve ondersteuning.

Workshop ‘afspelden van kleding’

Van Schoot heeft in de afgelopen jaren een grote ervaring opgebouwd met het snel en praktisch instrueren van verkoopmedewerkers. Met een tijdsinvestering van slechts één ochtend, middag of avond kan het verkooppersoneel beschikken over de vaardigheid om kleding zodanig af te spelden en te merken, dat het pompcentrum nog mooier maatwerk kan afleveren.

Het spreekt voor zich dat deze klantvriendelijke service een grote meerwaarde biedt.

Telefonisch kledingtechnisch advies vragen

Soms kan een klant meer vragen dan een verkoopmedewerker uit eigen ervaring en kennis direct kan beantwoorden. Op werkdagen is het mogelijk om telefonisch ruggenspraak te houden met een ervaren coupeuse van Van Schoot. Het is een eerlijke en welkome service voor de klant.

Direct contact met onze klantenservice
Luisteren naar de wensen van onze klanten betekent dat zij de service naar hun eigen klanten naar een hoger plan kunnen tillen.