Vanschoot

Transparant, op tijd en representatief

Tot in iedere provincie van Nederland biedt Van Schoot de zekerheid dat de kleding op twee vaste dagen wordt afgehaald en na bewerking geretourneerd, met een maximale tussentijd van drie werkdagen. Dit is de zekerheid die de winkelier graag wil bieden aan de klant.

Dit vervoer gebeurt vakkundig, met zorg en door eigen mensen. Vanaf het plaatsen van de opdracht tot en met de stipte aflevering van de verstelde kleding voert Van Schoot alles volledig in eigen beheer uit.

Dankzij geavanceerde ICT heeft de winkelier te allen tijde in beeld wat de status is van de opdracht en de locatie van de kleding. Van Schoot is doorlopend bezig om het logistieke ICT-systeem verder te verfijnen. Het doel is nog meer bestelgemak voor de winkelier en zekerheid over een correcte en stipte uitvoering van de opdracht.

Volg uw kledingstuk online

Binnen 3 werkdagen uw kledingstukken professioneel laten verstellen? Dat kan. Van Schoot haalt twee keer in de week kleding op in heel Nederland. Wij garanderen dat het binnen 3 werkdagen weer bij u in de winkel is.

Dankzij een unieke barcode kunnen wij uw kledingstukken eenvoudig volgen tijdens het gehele verwerkingsproces.

Vraag direct een offerte aan
Uw kleding gegarandeerd binnen 3 werkdagen weer bij u in de winkel

Tweemaal per week stipt op tijd

Vakmanschap, ervaring en passie voor het vak zijn de voorwaarden die Van Schoot verbindt aan de uitvoering van alle textielbewerkingen, zowel wat betreft de verstelfunctie voor winkeliers als de complete kledingservice voor bedrijven en organisaties.

Direct bij de Nederlandse grens in Bad Bentheim beschikt Van Schoot over een modern geoutilleerd magazijn- en distributiecentrum. Alle logistieke activiteiten worden hier gecoördineerd.

Twee moderne bewerkingscentra

Op een afstand van vijf uur rijden, nabij de Duitse grens in Polen, heeft Van Schoot twee moderne bewerkingscentra voor kleding. Naast de beschikbaarheid van alle moderne en geavanceerde bewerkingsmachines, heeft de klant de zekerheid dat het werk wordt uitgevoerd door ervaren en vakkundige coupeuses met een passie voor kleding. Kortom: afhalen, vervoeren, bewerken en afleveren; tweemaal per week stipt op tijd!

De uitdaging van het op gang houden van onze werkzaamheden is de drijfveer.

Voorraadbeheer

Op zoek naar een centrale plaats voor al uw kleding? Van Schoot heeft ruimte voor (tijdelijke) opslag.

Rechtstreeks leveren aan uw klanten of filialen

Op elk moment kunt u aangeven welke orders uitgeleverd moeten worden. Onze medewerkers nemen de complete orderpicking en verzending van u over. Zo kunt u de levertermijnen fors verkorten.

Sneller vermaken en borduren

Is uw kleding bij ons opgeslagen? Dan kunnen wij de werkzaamheden aan uw kledingstukken nog sneller uitvoeren.

Ontdek uw voordelen

Neem contact op met onze klantenservice en ontdek de voordelen van voorraadbeheer bij Van Schoot.

Contact opnemen met onze klantenservice
Ontdek de voordelen van voorraadbeheer bij Van Schoot Pompcentrum